2015 Syksyn kauden uutisia

Olemme päässeet syksyn vieton makuun Vuokin puolella ja Nuta toimminnot on kuumilla hiilillä. Pienryhmä maanantai ollaan hiljalleen starttailtu studion uumenissa ja myöskin bänditila on otettu aktiivisin oven avauksin. Opiskelija harjoittelija Ilari (Aaro Kallahti) on meidän vahvuudessa tuoden studioon sitä tarvittavaa tarmoa biitin väntämiseen. Poikien toimintaryhmä on aktiivisin ottein hengessä mukana toiminnoissa ja muita toiminnallisia aktiviteettejä nousee sitä mukaan mitä nuoret toivoo. 4H-kerho taidekerho uutena kasvona Kallahdessa ja Nutafudis salin puolella jatkuen tuttuun malliin. Alkamassa on myöskin teatterikerho Lauran vetämänä 28.09.15 alk klo19 & samana päivänä klinikkaX (klo17-19) bänditilaan, toimien matalan kynnyksen soittopajana ohjaajan avustuksella. Meillä on tulossa iso 2päiväinen räp-tapahtuma Rapture Volume 2, Aktiivin järjestämänä tämän viikon aikana joka on sisäfestivaali to & pe  (17& 18.09.2015, klo18 ovet avautuen) aikana Kallahdessa.

rockacademy1

GloriaRockAcademy

Viime viikolla Rock Academy korkattiin alkaneeksi Gloriassa 10.09.15 ja olin todistamassa tätä paikan päällä yhden nutan nuoren kanssa. 6 bändiä ja rautaisia mielenpainuvia esityksiä koettiin tuolloin. Vantaa/ Espoo /Helsinki hyvin edustettuina näissä tulokkaissa ja unohtamatta mainiota Santa Cruz bändiklinikkaa. Kyseinen bändi asteli varmoin ottein Heta Hyttisen esittelemänä lavalle, esittäen muutaman biisin läsnäolijoille. Näiden soittojen jälkeen bändin jäsenet istahtivat hetkeksi paneliomaiseen keskusteluun, joka pidettiin heti keikan jälkeen. Kaikki saivat kysellä mieltä askaruttavia kysymyksiä bändiltä koskien keikkailua, soittamista ja treenamista.

-Hienoa että olemme saneet vihdoinkin lisäplussaa tukemaan meidän toimintoa näille tuleville artisteille ja bändeille. Voimme tarjota heille hyvän alustan mistä ponkaista ja kartuttaa heidän esintymiskokemusta ammattilaisien käsissä. Kyseinen bändi/artisti sitoutuu 2v tähän kyseiseen prosessiin antaumuksella ja intohimolla. Toivotan täten kaikille heille onnea matkaan ja olkoot se rockkaavin onnen potkujen kera! YOU ROCK!

Teksti:
Toni Tapio
Kallahti Nuta
toni.tapio@hel.fi

.