Ensimmäinen la aukiolo

Hei, olemme saneet aika hyvin kävijöitä tänne Kallahden Nutaan. Olemme kiitollisia tästä rauhaisesta illasta teille nuoret ja oli kiva todella fiilistellä rennoin ottein. Tuli eka iltana tehtyä myöskin ystävännauhaa ja josta hieman todistelua kuvan muodossa vielä lopuksi. Hieman haluan infota että 28.09.15 klo 19-> alkaa teatteriryhmä pienryhmä ma isojen ryhmänä (13v-20v). Rapture volume 2 oli meillä myöskin kaksipäiväisenä (tämän viikon To & Pe) ja josta hyvät draivit siitäkin jääneenä. Ja omasta puolestani toivottelen oikein hyvää tulevaa viikkoa kaikille teille nuoret, itse olen sit viikon lomalla (vko 39) ja tämän jälkeen 28.09 starttaa kliniikkaX klo17 aikaan, matalankynnyksen musa pienryhmä (toieveesta!) jonne on 13v-> tervetulleita kokeilemaan soittelemista. Tässä emme ole ikärasisteja, eli parin tunnin kokeiluun mahtuu hyvin 18v->. JOTEN NÄIHIN TERVEISIN TUKEUTUEN NÄHELLÄÄN PIAN!!!

mansester

Mansesteri Rapture2

ijas

DILEMMA Rapture2

aktiivilive

AKtiivi Rapture2

ystnauha

YSTÄVÄNNAUHA

 

Teksti;
Toni Tapio
Kallahti Nuta
toni.tapio@hel.fi