Nutafudis Vuosaaressa Aurinkolahden rannalla

Vuosaaressa järjestetään maksutonta jalkapallotoimintaa ajalle 5.6. – 11.8.2017 klo 14:00 – 19:00. Toiminta tapahtuu Aurinkolahden rannalla Cafe Why Notin edustalla. Sateen sattuessa olemme Kallahden nuorisotalolla klo 16:00 – 19:00 salifudiksen merkeissä. Tervetuloa!!

Kesätyöntekijöiden fiiliksiä:

Sandra ja Fanni 8.6.2017

Vuosaaren Nutafudis alkoi tänä kesänä sateisissa merkeissä. Ensimmäisenä päivänä siirsimme tavaroitamme nutalta Aurinkolahden rantaan ja siivosimme varaston. Pelailut jäivät ensimmäisenä päivänä lyhyeen sateen vuoksi, mutta saimme kuitenkin pelattua muutaman onnistuneen pelin ennen nutalle siirtymistä.

Seuraavina päivinä sää olikin jo huomattavasti parempi. Aurinko paistoi ja pelaajia saapui paikalle, ja muutamat pelaajat viihtyivätkin paikalla koko päivän. Toimme rannalle myös ilmalla täytetyn fudiskaukalon pelejä varten. Saimme myös järjestettyä kunnon turnauksen, josta sai palkinnoksi sipsiä ja limua.

Tänään olemme olleet koko päivän nutalla huonon sään takia. Olemme suunnitelleet tuleville päiville ohjelmaa ja vietimme myös kesätyöntekijämme synttäreitä J