Reaktori 2018

Neljättätoista kertaa järjestetty nuorten talvilomatapahtuma Reaktori tarjosi pakkasen puraiseman pääkaupunkiseudun lomanviettäjille puolen hehtaarin verran tekemistä lämpimissä sisätiloissa. Tapahtumassa vieraili kolmen päivän aikana lähes 10 000 nuorta, joille nelisenkymmentä toimijaa tarjosi toiminnallista tekemistä muun muassa liikunnan, pelien ja käsillä tekemisen parissa. Suosituimpia toimintapisteitä olivat liikunnalliset toiminnat, kuten futissimulaattori ja tanssiopetus sekä Rodeoankka, johon riitti jonoa tapahtuman ensihetkistä loppumetreille.

Reaktori järjestettiin tänä vuonna jo neljättätoista kertaa. Tapahtuman toteutti Helsingin kaupungin nuorisopalvelut yhteistyössä pääkaupunkiseudun muiden nuoriso- ja kulttuuritoimien kanssa. Mukana oli nelisenkymmentä eri toimijaa kansalaisjärjestöistä urheiluseuroihin.

Merirasti roudasi Reaktoriin kokonaisen ”MiniRastilan” eli tanssipelejä, Fifaa sekä Kahoot- ja Jackbox-visailuja. Mukana oli myös Makerspace-laatikko, josta löytyvillä kamoilla pääsi värkkäilemään.

Amazing Metro Race -kaupunkiseikkailun pisteellä oli koko ajan tekemistä ja toimintaa – kädentaitoja, ongelmanratkaisua, harrastamista ja paljon muuta.

Vuokki fudis oli Kallahden nutan  3:lmena päivänä järjestämä fudis turnauksia. Ohjelmassa oli myös pilkku skabat joista pystyi voittamaan palkintoja ja fudis turnauksista voitti jopa leffaliput itselleen.