Vuokkifudis 2018

Vuokkifudis toimii kesä-heinäkuun Merilahden peruskoulun tekonurmikentällä. Sateen sattuessa olemme koulun salissa – tiedotamme päivän instagram-tilillämme @vuokkifudis. Toiminta on avointa, maksutonta ja suunnattu kaikille 9-18-vuotiaille fudiksesta kiinnostuneille nuorille. Varsinainen futari ei tarvitse olla, vaan kaikki saavat osallistua toimintaan ja tulla pitämään hauskaa! Päivittäiseen ohjelmaamme on kuulunut päivän aloitus pilkkuskaballa, jonka jälkeen järjestetään iltapäivällä pienten turnaus ja illemmalla isojen.

Pari päivää sitten tiistaina järjestimme itse suunnittelemamme VuokkiCup-tapahtuman, jossa oli tarkoitus olla erilaisia skaboja ja turnauksia pitkin päivää. Sade kuitenkin yllätti ja suunnitelmamme menivät aivan uusiksi. Järjestimme tapahtuman Merilahden peruskoulun salissa pienemmällä osallistujamäärällä mitä odotimme, mutta kaikilla oli kuitenkin todella hauskaa!

Ensiviikon tiistaina ja keskiviikkona suuntaamme Töölöön NutaCup-turnaukseen meidän pienten ja isojen joukkeiden kanssa. Menemme pitämään hauskaa ja tietysti puolustamaan Vuosaaren nutan mestaruutta, jonka nutamme voitti edellisvuonna.

Ensiviikko on meidän tiimin viimeinen Vuokkifudiksessa. Kesäkuu on ollut mahtava ja työ on ollut meille antoisa kokemus. On ollut ilo olla osa tämän toiminnan toteutusta.